شورای اسلامی شهر الوند

جلسه ی کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر با حضور هیأت های مذهبی شهرستان البرز و مسئولین فرهنگی شورا و پرسنل شهرداری در دفتر شورا برگزارگردید.

15.11.1392
|
0 دیدگاهها
|

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر الوند:  با حضور محمد رفائی نژاد رئیس کمیسیون فرهنگی شورا، مهندس حسنی رئیس شورا و اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهرالوند، حجت السلام ولمسلمین جانمحمدی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان البرز، حجت السلام ولمسلمین واثقی مشاور فرهنگی شورا، اعضای شورای هئیت های مذهبی و چند تن از مسئولین شهرداری الوند در محل سالن جلسات شورای اسلامی الوند برگزار گردید.

در طول جلسه هر کدام از حاضرین در جلسه به مسائل فرهنگی و مشکلات در این حوضه به ایراد سخن پرداختند.

در ابتدای جلسه محمد رفائی نژاد رئیبس کمیسیون فرهنگی شورا ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به مهمانان وحاضرین در جلسه اظهار داشت:  کمیسیون فرهنگی همیشه دغدغه هئیت های مذهبی را داشته و دارد که این نگرانی ها ملزم به برگزاری جلسات متعدد بین شورای سازمان تبلیغات اسلامی و شورای هئیت های مذهبی می باشد و باید با همکاری همه دستگاه ها و ادارات شهرستان برای برگزاری مناسبت ها و مراسمات، میلاد و شهادت انجام گردید چرا که یک سازمان یا اداره قادر به برگزاری چنین مراسماتی نمی باشد.

سپس حجت الاسلام والمسلمین جانمحمدی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان البرز در خصوص چند طرح پیشنهادی برای برگزاری مناسبتها و کمبود اعتبارات فرهنگی گفت: هیأت های مذهبی با دین سرو کار دارند و سازمان تبلیغات اسلامی زیر نظر مقام معظم رهبری می باشد و ما باید منویات مقام معظم رهبری را در مسائل فرهنگی و مسائلی که جامانده انجام بدهیم.

 و همچنین اظهار داشت:  در شهرستان البرز 250 هیأت مذهبی فعال است که این ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی برای مسائل فرهنگی شهر و بازوان قوی برای شوراهای اسلامی شهرستان می توانند باشند.

در ادامه جلسه ابوالفضل خمسه یکی از اعضای شورای هیأت مذهبی به ارزش و اهمیت مسائل فرهنگی پرداخت و گفت:  در کارهای فرهنگی خروجی بعضاً دیر حاصل می شود و اگر بررسی کنیم ملاحضه می کنیم که انقلاب ما انقلاب فرهنگی بوده و امپریالیسم و متجاوزین سعی دارند در کم رنگ کردن مسائل فرهنگی در کشور به تحریم و تهدید ایران عزیز بپردازند.

و همچنین علی رضایی جهانی به مسائل فرهنگی اشاره داشت و تصریح کرد:   تشکیل هیأت های مذهبی در بیرون از مساجد و برپایی چادر باعث یک سری از مشکلات از قبیل خالی شدن مسجدها مسائل بهداشتی مانند ریختن ظرف یکبار مصرف در سطح شهر که این مشکلات  باید با سامان دهی هیأت های مذهبی صورت گیرد.

در ادامه جلسه حبیب اله ملایی نایب رئیس شورا با بیان اینکه  با توجه به اینکه حدود 2000 دانش آموز در ناحیه شهری نصرت آباد مشغول به تحصیل هستند ولی متأسفانه این شهر فاقد دارلقرآن  می باشد. در پایان نیز به خلاء مسائل فرهنگی اشاره نمود و فرهنگ را به روشنایی تشبیه کرد.

علیرضا خمسه سخنگوی شورا و دبیر کمیسیون فرهنگی به اهمیت مقوله فرهنگ اشاره کرد وگفت: تمدن و فرهنگ دو مقوله جدا از هم هستند، دو هویت جدا و دو شخصیت جدا از هم می باشد ولی خویش آوند هم هستند و تأثیر گزار بر یکدیگر می باشند.

وی ادامه داد: فرهنگ هزاران تعریف دارد و خیلی مسائل آن پیچیده است و گسترده می باشد و پیشنهاد داد در شهرداریها و کلیه سازمانهایی که پروژه اجرا می کنند، پیوست فرهنگی پروژه ها حتماً ملاک و شاخص قرار بگیرد و روحانیون محترم نیز در منابر بر مسائل فرهنگی روز بپردازند و اهمیت آن را برای مردم و مخاطبین شفافسازی نمایند.  و همچنین اشاره کرد: در شورای اسلامی دوره سوم کمک های عمده ای که در کشور بی نظیر بود به مساجد شد و برای احیاء ، بازسازی، زیباسازی و نوسازی مساجد با کمکی که انجام شد انتظار می رود که مساجدها خالی نباشد و هیأتهای مذهبی فعالیت شان را بر مساجد برگردانند.

حامد طارمی مسئول روابط عمومی شهرداری به مسائل فرهنگی که مصداق داشته باشند تأکید کرد و پیشنهاد داد: اگر کارها در شهرستان تقسیم شود یعنی هر یک از ادارات  یک مراسم را انجام دهد و کنترل کند همه مشکلات به گردن یک اداره نیست و این کار باعث یک مراسم با کیفیت و فرهنگی می شود.

ایوب قلی زاده دیگر عضو کمیسیون فرهنگی شورا نیز به مسائل فرهنگی شهر پرداخت وگفت: پدر معنوی و مذهبی شهر امام جمعه محترم شهر می باشد و باید جلسات متعدد برای گفتمان واحد را داشته باشیم و مداحانی که بعضاً رفتارشان با دین مغایرت دارد باید به آسیب شناسی آن بپردازند و جلسات خروجی خوبی داشته باشد.

دیگر عضو کمیسیون فرهنگی شورا کرم اوسطی نیز به چند نکته فرهنگی اشاره کرد و اظهار داشت: در شهر الوند قبیله ها و طایفه های متعدد در کنار هم زندگی می کنند و گفتمان واحد مباحث دینی را دنبال می کنند و برای ترویج فرهنگ اسلامی توجه به مهدهای قرآن، تفسیر قرآن مجید و مباحث نهج البلاغه در بین مردم  ارتقاء داده شود  و همچنین تأکید کرد:  فرهنگ صرفاً گریه کردن نیست بلکه در بعضی از مواقع باید مردم را خوشحال کرد.

عباس یوسفی مسئول تالار فرهنگی شهرداری نیز در خصوص اینکه شهرداری و شورای اسلامی دوره سوم به ابنیه های فرهنگی شهر کارهای خوبی انجام داده اند و گفت:  مشارکت همه مسئولین شهر برای برگزاری مراسم ها را می طلبد تا کیفیت اجرایی عالی داشته باشیم. وی ادامه داد: تاسیس سازمان فرهنگی ورزشی در شهرداری الوند به صورت جدی پیگیری می شود و بعد از تاسیس آن کلیه برنامه های شهرداری و شورای اسلامی شهر الوند در خصوص مسائل فرهنگی از طریق این سازمان انجام خواهد شد.

اسماعیل پور رئیس شورای هیأت مذهبی شهر الوند ضمن تشکر از کلیه مسئولین فرهنگی برای تشکیل جلسه خاطر نشان کرد: همه ما مسئولیت شرعی داریم که به مسائل فرهنگی شهر اهمیت داده و به اجرای آنها در خصوص ولادت ها و شهادت ها بپردازیم.

حسنی رئیس شورای اسلامی شهر الوند نیز به رسالت مهم فرهنگی شهر اشاره نمود و فعال سازی سیستم صوتی را در سطح شهر پیشنهاد کرد و همچنین یادآورشد:  باید همه متولیان امور فرهنگی بین عمل و گفتار فاصله را به حداقل برسانند و عمل با گفتار و رفتارشان  منطبق داشته باشد و در این صورت اثرات مثبتی خواهد داشت.

در پایان جلسه حجت الاسلام واثقی مشاور شورای اسلامی شهر الوند چند پیشنهاد برای مسائل فرهنگی شهر داد و بیان کرد:

اول اینکه دغدغه دین را در شهر و بین مردم ایجاد کرده و از تفرقه بپرهیزیم.

دوم اینکه برای فرهنگ دغدغه احساس مادری داشته باشیم.

سوم اینکه چند مسجد شهر را بر اساس پراکندگی مرکزیت انتخاب نمود به عنوان نمونه مسجد رسول اکرم، حضرت ابوالفضل و… در آنجا به مسائل مهم و اساسی و دغدغه های دینی از قبیل احکام، تفاسیر قرآن، نهج البلاغه وغیره را بتوان تشکیل داد.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی *